Heb je Lief, een cursus in zelfliefde - Online ontspannen

In 10 lessen meer acceptatie en liefde voor jezelf

Heb je lief

een cursus in zelfliefde

0 +
Cursisten geholpen
0 +
Downloads op de podcast
0 +
Luisteraars geholpen
0 +
Jaar ervaring

Herken je dit?

Je hebt dromen en verlangens, maar ook regelmatig twijfels, oordelen en negatieve gedachten over jezelf. Je hebt een groot hart, gevoelig en zorgt graag voor anderen, maar soms is de balans even zoek. Je wil het beste uit jezelf halen, niet door harder te werken maar door meer jezelf te zijn.

Het is tijd om de strijd met jezelf los te laten. Om te gaan herinneren wie je werkelijk bent, te vertrouwen op je intuïtie en je eigen kracht.

Je wil authentiek leven en in contact blijven met jezelf

Duidelijk je grenzen aanvoelen en aangeven

Je wil graag zorgen dat het goed gaat met de mensen waarom je geeft. 

Gedachten, twijfels en emoties kosten je veel energie.

Je voelt dat er emoties zijn die je wegdrukt of niet helemaal toe kan laten.

Je probeert met positieve blik in het leven te staan, maar ervaart regelmatig negatieve gedachten en gevoelens. 

Zelfvertrouwen voelen en uitstralen

Je hebt alles al in je om je droomleven te leiden

Je zou het fijn vinden om de belemmerende gedachten en emoties onder controle te hebben. Zodat je zelfvertrouwen ervaart, goed met tegenslagen kan omgaan en hierdoor ontspannen je dag doorgaat. Je wilt je sneller kunnen herpakken, een sterke mindset hebben en vooral in contact blijven met je eigen lichaam. 

Niet harder werken en strijden, maar juist ontspannen en in verbinding met jezelf.

De grootste uitdagingen

Wat staat in je weg naar zelfliefde?

De redenen waarom je denkt dat iets niet voor jou is weggelegd, zijn precies de blokkades die je ervan weerhouden om ervoor open te staan. Dit houdt je in de comfortzone en soms te klein voor je grote dromen. De patronen en gedachten die je hebt aangeleerd, kunnen niet zomaar de deur uit als er niet iets anders voor in de plaats komt.  Tijd om een liefdevolle relatie aan te gaan met alle aspecten van jezelf en met liefde en dankbaarheid afscheid nemen van oude patronen.

Hoogsensitiviteit HSP

Dit kan anders

Het is tijd om de strijd met jezelf los te laten!

Stop met onnodig energie te verliezen. Je bent al waardig als mens. Je bent al betekenisvol. Je gaat je herinneren wie je werkelijk bent en altijd al bent geweest, voordat het leven je bepaalde ervaringen gaf en overtuigingen oplegde

01

Je gaat het gevecht met jezelf achterlaten en ontdekken dat waar jij naar verlangt, wat niet voor niets is.

02

Je sluit vrede met de verschillende kanten van jezelf, je schaduwkanten, emoties en gedachten, en ook je licht, je positiviteit, en je eigen kracht.

03

Je legt de obstakels bloot die jou weerhouden om ontspannen jezelf te zijn zodat je kan toelaten wat voor jou bestemd is.

04

Je weet hoe je moet omgaan met emoties, haalt daar waardevolle inzichten uit en zet ze om in kracht en energie om vooruit te gaan.

05

Je hebt een sterk vertrouwen in je eigen gevoel en intuïtie en durft daar naar te handelen.

06

Je stapt in nieuwe gedachten, neemt helpende patronen aan en ontwikkeld een positief zelfbeeld.

07

Je ontdekt de kracht die in jou zit en hoe je deze bewust kan inzetten om je leven anders vorm te geven in plaats van te reageren op wat er om je heen gebeurt.

08

Je kan betere relaties aangaan, omdat je leert jezelf veiligheid en bevestiging te geven.

Methodieken: Ademwerk, Lichaamswerk, Geleide visualisaties en meditaties Familieopstellingen, innerlijk kindwerk.

Resultaat

Je ervaart meer rust en vertrouwen. Je relaties worden beter omdat de relatie met jezelf stabiel is. Je gelooft in jezelf en kan doen wat jij werkelijk belangrijk vindt. Je voelt je verbonden en haalt meer voldoening uit het leven. Je ervaart meer geluk, vrijheid en blijdschap.

Neem de stap naar je eigen kern

Je verdient het om een geweldig leven te leven!

Ruil je stress, spanning, negativiteit en angst in voor meer rust en vertrouwen.  Zelfliefde is weten dat de bron van liefde en energie bij jezelf begint. Weten waar jij jezelf blokkeert en daar doorheen groeien is één van de grootste cadeaus die je jezelf kan geven.

 

publicaties

In de media verschenen

Podcast in de Libelle is de podcast een keer benoemd.

Waarom samenwerken met

Mahalia van der Waal

Ik laat je zien hoe je het contact met jezelf herstelt zodat jij de antwoorden waar je naar op zoek bent in jezelf vindt. Ik heb in de afgelopen 10 jaar duizenden mensen begeleid door hun eigen binnenwereld. Ik maak zelfliefde laagdrempelig, praktisch en toepasbaar. Ik sta voor authenticiteit en geloof in transformatie door juist jezelf helemaal te erkennen en je potentie te omarmen.

Over mij

Ik ben Mahalia

Sinds mijn tienerjaren begon ik een zoektocht naar zelfacceptatie en persoonlijke groei. Wat begon als het gevoel nergens echt bij te horen, heeft zich ontwikkeld tot een dagelijkse reis naar zelfliefde en innerlijke kracht. Mijn boodschap is dat je kunt bereiken waar je naar verlangt en niet beperkt hoeft te worden door verwachtingen en overtuigingen.

Ik ontdekte dat belemmerende patronen die ik had aangenomen, mijn relaties beïnvloedden en dat mijn eigen behoeften vaak op de achtergrond raakten.

Ik paste me vaak aan en had het meestal niet eens door. Zo gevoelig voor omgeving en de behoefte van anderen dat ik de signalen van mijn eigen lichaam negeerde. n de loop der jaren ben ik delen van mezelf gaan bevrijden en heb ik diepe zelfacceptatie omarmd. Dit heeft me geholpen om alle stukken van mezelf te erkennen en mijn volledige potentieel te benutten, zonder me te laten beperken door schaamte of schuldgevoelens. Mijn doel is anderen te inspireren om zichzelf te omarmen, met helderheid en kalmte in het leven te staan, en vrijheid te vinden om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat voor hen belangrijk is.

We hebben juist authenticiteit nodig om jezelf goed te voelen, relaties te laten slagen en de wereld mooier te maken.

De reis naar zelfliefde, jezelf accepteren en je eigen kracht voelen is er een die ik nog dagelijks bewandel. Maar waar ik vroeger van alles wilde fixen, en vocht met mijzelf om er hopelijk beter uit te komen, ervaar ik nu dat ik goed ben zoals ik ben. En dat er verlangens zijn om me verder te ontwikkelen omdat ik mezelf dat gun niet omdat ik anders niet goed genoeg ben.

coaching

Ik gun jou een reis naar jezelf waarin je niet meer van alles hoeft te fixen, maar dat je juist jezelf gaat accepteren en van daaruit in een andere energie komt.


Waar jij naar verlangt is mogelijk. Je mag volledig op jezelf gaan vertrouwen. Enthousiasme voelen over jezelf, het leven en de mogelijkheden die voor je liggen.

Trots op

Dat iemand herontdekt wat die persoon leuk en belangrijk vindt om te doen.

Van onzekerheid en niet goed weten hoe met gevoelens en gedachten om te gaan naar vertrouwen op eigen gevoel, patronen kunnen herkennen en zelfverzekerd voelen in beslissingen maken voor zichzelf.
Geen angst meer voelen voor emoties, minder lang in emoties blijven hangen en tevreden voelen met zichzelf.

Voor wie is deze cursus geschikt

Wil jij het beste uit jezelf halen? Ben je nieuw op het pad van zelfontwikkeling of heb je al diverse trainingen en cursussen gevolgd? Wil je de opgedane kennis en inzichten volledig belichamen?

Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Ervaringen van andere deelnemers

Wat een ontzettend fijne en leerzame cursus. In korte tijd geleerd om meer van mezelf te houden en negatieve overtuigingen, naar positiever te buigen. Heel dankbaar!

Dag lieve Mahalia, Ik wil je bedanken voor wat je hebt gemaakt. Je hebt in relatieve korte tijd elke dag impact bij mij. De positiviteit en rust in je stem geeft omzettend veel vertrouwen waardoor ik verder open kon staan en me goed op mijn eigen liefde kon focussen, iets wat in het verleden moeilijk voor me was gaat nu beter. Jou werk heeft daar een mooi aandeel in gekregen. Dank daarvoor 🙏🏻 🌈

Heel waardevol. Heel fijn. Heel zacht, maar tegelijk hands-on. Je voelt dat Mahalia uit eigen levenservaringen put. Fijn ook dat ze vertelt over eigen voorbeelden, en hoe ze met obstakels omgaat.

Ben jij

In staat zelfstandig aan de slag te gaan met de opdrachten? Eerlijk naar jezelf? Hoe eerlijker, oprecht en open je de opdrachten doet hoe meer je eruit haalt. Laat je het me weten als je vastloopt?

€ 67,-

Wat kun je verwachten

Van de cursus

Heb je Lief

De luistertijd is gemiddeld 15 minuten.

Inhoud

Heb je Lief

een cursus in zelfliefde

10 audiolessen met geleide oefeningen.

01

Introductie en neuroplasticiteit. ​

Het is tijd om te gaan herinneren wie je werkelijk bent, voordat het leven je bepaalde ervaringen gaf.

02

Contact maken met je lichaam

Je leert bewustzijn te brengen naar je lijf en zijn/haar signalen te voelen en begrijpen.

03

Dankbaarheid & verlangens

Bij een gebrek aan zelfliefde, hebben we vaak een gebrek aan dankbaarheid naar onszelf.

04

De waarnemer

Het oordelen is waar we vooral moeite ervaren. In deze les nemen we de tijd om te onderzoeken wat er achter het oordelen zit, het waarnemen.

05

Schaamte & schaduw

In deze sessie kijken we naar ons eigen schaamte en hoe dat zich fysiek tot uiting brengt.

06

Omarmen van je potentie

Vandaag brengen we onze aandacht naar ons eigen potentieel. We erkennen en omarmen we de mooiste kwaliteiten in onszelf.

07

Grenzen

Zelfliefde betekent jezelf respecteren, je grenzen aanvoelen en aangeven. 

08

Overtuigingen

In deze les brengen we onze onbewuste overtuigingen aan het licht en leg ik je uit hoe jouw emoties kunnen helpen bij het herkennen van niet helpende overtuigingen.

09

Affirmaties

Aan de slag met affirmaties. Deze korte zinnetjes helpen je onderbewuste opnieuw te programmeren naar een meer zelfliefhebbende versie van jezelf.

10

Rituelen van Zelfliefde

We kijken welke patronen we los willen laten en hoe we nieuwe rituelen van zelfliefde in ons leven kunnen uitnodigen en toepassen.

Werkboek

De cursus bevat een werkboek die je digitaal kan invullen. De opdrachten in het boek zijn ondersteunend aan de audiolessen en helpen je om te reflecteren en lessen te laten bezinken.

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Veel gestelde vragen

Met elke les ben je ongeveer een half uur bezig. +- 15 min voor de audiolessen en ongeveer 10-15 min voor de oefeningen in het werkboek.

Je houdt onbeperkt toegang tot de gekochte cursus. Je kan altijd alle lessen terugluisteren en krijgt automatisch toegang tot toekomstige updates.

De meditaties, visualisaties en oefeningen in deze cursus zijn gemakkelijk toe te passen en kunnen bijdragen aan je mentale gezondheid. Mocht je twijfels hebben dan kun je aan je behandelaar vragen of systemische en op mindfulness gebaseerde oefeningen gecombineerd kunnen worden met je huidige behandeling.

Stel je vraag

Contact

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders