Spirituele coaching voor meer vertrouwen in je inner guidance

Coaching

In gesprek met jezelf

Coaching voor een leven vanuit innerlijk vertrouwen

Lichamelijke ontspanning

Zodat je zenuwstelsel kan kalmeren en je lichaam herstelt en oplaadt

Mentale rust en helderheid

Werken aan een positieve mindset en mentale weerbaarheid

Bewustwording en bezinning

Patronen doorbreken, helen van trauma’s en zingeving

"The soul knows what to do to heal itself,
the challenge is to silence the mind"

– Caroline Myss – 

Alle antwoorden die je zoekt, liggen al in jezelf

spirituele coaching

Wanneer je het contact met jezelf verliest kun je veel last hebben van negatieve gedachten, piekeren, angsten en depressieve gevoelens. Je kan moeite hebben om jezelf te accepteren en het lastig vinden om verbinding te voelen of maken met anderen.

Als je leeft vanuit innerlijk vertrouwen, ervaar je meer rust en ontspanning. Je kunt duidelijk signalen herkennen en erop handelen. Je weet beter wat je nodig hebt en durft hier meer voor te gaan staan. Omdat jij jezelf authentieker naar buiten richt, geef je jezelf en anderen de kans om echte verbinding met je aan te gaan.

Tijdens de sessies begeleid ik je om terug te keren naar het gesprek met jezelf. Hierbij gebruik ik tools die passen bij wat jij op dat moment nodig hebt. Ik houdt je op liefdevolle manier een spiegel voor, kijk samen met je naar onderliggende patronen en geef je tools en technieken om dit te integreren in je lichaam.

Je zult merken dat wanneer jij je weerstand tegen het leven loslaat, het leven en dat wat jij te brengen hebt makkelijker door je heen stroomt.

Wat anderen hebben ervaren:

Langdurige /terugkerende spanning en stress hebben vaak een dieper liggende oorzaak. Je onderbewuste bepaalt namelijk voor 95% van je beslissingen en gedrag. Op wilskracht kunnen we enorm veel bereiken, maar als je jouw dieperliggende overtuigingen, beweegredenen en angsten niet aankijkt of meeneemt komt er een moment waarop je terugvalt, burn-out raakt, zingeving verliest en niet weet hoe je verder kan. Je bent je richting kwijtgeraakt omdat je niet durft te luisteren naar de weerstand (angst/ spanning/ frustratie)

Er is een innerlijk conflict ontstaan waardoor je uit balans raakt. De eerste signalen zijn vaak subtiel, maar als we er geen gehoor aan geven heeft jouw systeem geen andere keus dan duidelijkere signalen te geven. Lichamelijke klachten, angsten, depressieve gevoelens, vermoeidheid, overprikkeling etc. 

Soms kun je niet direct aangeven wat precies de oorzaak is van je klachten. De antwoorden en oorzaken liggen echter bij jouzelf. Ik nodig je daarom uit om in gesprek te gaan met jezelf. Daadwerkelijk aandacht te geven aan je lichaam, je mind en jouw diepere zingeving. 

Door werkelijk te luisteren naar je (onbewuste) behoeftes, kan er rust komen in je hele systeem. Kun je meer gaan staan voor wie je bent, in contact blijven met je eigen essentie en dit naar buiten uitdragen. De relatie met jezelf wordt beter, je ervaart meer zelfvertrouwen en weet beter welke richting je op kunt gaan. 

Ik ga in gesprek met mezelf en kies voor...

COACHING

Tijdens 1-op-1 coaching kijken we samen wat er in je leven speelt. We maken ruimte voor de gevoelens en gedachten die aanwezig zijn waardoor je inzicht krijgt en acceptatie naar jezelf kan ervaren. Hierdoor kun je opnieuw richting bepalen en met vertrouwen verder gaan. Dit kan online, in de praktijk of in het bos.

ADEMWERK

Soms maken we dingen mee in het leven die ons de adem benemen. Veel van deze ervaringen en onverwerkte emoties blijven in het lichaam opgeslagen. Door ademwerk in te zetten kunnen deze blokkades en emoties uit het lichaam vrijkomen en oude patronen loslaten.

OPSTELLING

Bewustwording en bezinning

Je omgeving heeft een grote invloed op hoe je ontwikkelt. Veel van onze patronen worden onbewust doorgegeven in het familiesysteem. Met een familieopstelling worden dynamieken die spelen zichtbaar. Door de inzichten en ervaringen in een opstelling kun meer op je eigen plek gaan staan zodat je vooral trouw bent aan jezelf.

Hi, ik ben Mahalia

 

Ik heb een diepe fascinatie voor de mens, hoe we werken, hoe we denken en vooral de zoektocht naar rust, geluk en zingeving.

Mede door mijn eigen worstelingen ben ik mij gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en hoe we ondanks onbewuste patronen en (ontwikkelings)trauma toch kunnen genieten van het leven en energie kunnen geven aan onze verlangens. Zodat je die mooie dromen ook tot realiteit kan brengen.

In de loop van de jaren heb ik opleidingen gevolgd tot Yogadocente, NLP practitioner, Familieopsteller en Ademcoach. Nu begeleid ik anderen door middel van geleide oefeningen, cursussen en coaching naar meer rust en energie.  

Tarieven

Kennismaking

Gratis

Korte kennismaking (15 min) is gratis. Hierbij kun je kijken of we een match zijn en mij met je mee wilt laten wandelen.

Coachingsessie

€ 90,-

Online, in de praktijk of wandelcoaching in het Kralingse Bos. Coachingsessies duren gemiddeld een uur.

Short check in

€ 90,-

3 korte sessies van max 20 minuten als integratie van de coachingsessie en mindset ondersteuning.

Every time you don’t follow your inner guidance, you feel a loss of energy, loss of
power, a sense of spiritual deadness.

-Shakti Gawain-

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders