Contact - Online ontspannen

Contact

Wie is Mahalia?

Een kijkje in mijn reis..
Yoga boek

Ik vond een boek over yoga..

Ik was een jaar of 14.  In eerste instantie moest ik vooral lachen om de zwart-wit foto’s uit de jaren ’70 van een dame in spandex pakje, maar toch kon ik het boek niet wegleggen en begon hier mijn Yogabeoefening. 

..Startte een Yogastudio

Fast forward 10 jaar later, na heel wat uren op de yogamat, verschillende stijlen geprobeerd te hebben, ondergedompeld te worden in ashrams, rondde ik mijn yogaopleiding af en begon ik mijn eigen studio in Zutphen. 

..vertrok naar de andere kant van de wereld

Ondanks dat ik heel graag mediteer, kon ik toch niet zo goed stilzitten en besloot ik mijn verlangen te volgen om meer te reizen. Ik verliet Zutphen, mijn mooie yogastudio en vloog naar Bali, Nieuw-Zeeland en Australië op zoek naar nieuwe avonturen en vooral ook mezelf. 

..en kwam ook weer terug

Ik vond mezelf daar niet en kwam er opnieuw achter dat ik niet was waar ik me al die tijd mee identificeerde. Ik herinnerde me dat de wereld om ons heen een afspiegeling is van de wereld in onszelf. 
 Na terugkomst in Nederland volgde ik verschillende trainingen en opleidingen om mijn innerlijke wereld beter te begrijpen, trauma’s te verwerken en me meer te verbinden met de liefde in mijzelf.

..bouwde een online platform

Mijn ervaringen en inspiraties wilde ik graag delen, omdat ik wist dat het anderen ook zou kunnen helpen om meer rust, plezier en vervulling te ervaren. Naast de yogalessen en het coachen begon ik met het opnemen van meditaties en geleide oefeningen waarin ik anderen begeleid naar ontspanning en het thuiskomen bij zichzelf. 

op naar 500.000 luisteraars..

Inmiddels zijn mijn meditaties op Spotify miljoenen keren beluisterd door bijna 500.000 luisteraars. Velen hiervan vonden hun weg naar één van mijn online cursussen. Op dit moment ben ik bezig met nieuwe opnames voor zowel de podcast als mijn online cursusplatform. Ik voel ook de behoefte om meer contact te hebben met mijn luisteraars en beter te begrijpen hoe ik jou als luisteraar kan helpen..  

En wie ben jij?

Ik zou je graag wat beter leren kennen! Duurt slechts 2-3 minuutjes 😉
Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders