Online ademsessie - Online ontspannen

Online Ademsessie

Diep ontspannen, meer contact met jezelf...

Meedoen met een ademsessie

Wil jij na een lange werkdag meer ontspannen? Tot rust komen en een moment voor jezelf hebben? Gebruik je eigen ademhaling en doe mee met een online ademsessie.

Tijdens een online ademsessie begeleid ik je om dieper te ontspannen door middel van ademhalingstechnieken. Met de manier van ademen die we oefenen kom je diep tot jezelf en kan je lichamelijk en mentaal tot rust komen. Perfect na een drukke dag of als je merkt dat je onrust ervaart.
Door dieper te ademen kunnen oude emoties en blokkades weer vrij gaan stromen. Hierdoor voel je je na de sessie ontspannen, maar vooral ook heel dicht bij jezelf. 

online ademsessie

Online ademsessie
van 30 minuten

ademsessie

Elke eerste donderdag
van de maand

ademcoach

Begeleiding door
erkende ademcoach

Wanneer doe je een ademsessie?

Als je wilt ontspannen, stress wilt loslaten of een moment voor jezelf wilt. 

Door ademwerk maak je contact met je adem en je lichaam. Het werkt diep ontspannend, geeft energie, opluchting en verheldering. Je kunt door met intentie het ademwerk in te zetten oude overtuigingen over jezelf en vastzittende emoties of patronen los laten. Ademwerk kan helpen bij: 

"Breathing deeply and releasing fear will help
you get to where you want to be"

Hoe werkt het?

Comfortabel vanuit huis

5 minuten voor we beginnen kun je in de zoommeeting komen door op de link te klikken die je toegestuurd krijgt. 
Er doen meerdere mensen mee en als je het leuk vindt kun je je camera aanzetten, maar dit hoeft niet. Microfoons zet ik zelf uit zodat je in een ontspannen setting mee kan doen en geen afleidende geluiden hoort. Je kunt natuurlijk altijd je vragen stellen in de chat. 

Begeleid ademen..

Aan het begin van de sessie is er korte uitleg en een mini meditatie waarna we overgaan op het ademwerk. Na afloop heb je de tijd om rustig even bij te komen en kun je de sessie verlaten wanneer je wilt. Sommige mensen vinden het fijn de ervaringen van anderen te lezen hun eigen ervaring te delen of vragen te stellen. Anderen blijven liever in hun bubbel en sluiten na het ademen af.

Een ontspannen avond   

Na 30-40 minuten is de sessie afgelopen en heb je de hele avond nog voor je om verder zelf in te vullen. 

adem immuun

+ Boost je immuunssyteem

ontspannen adem

+ Geeft ontspanning

lichaam adem

+ Minder piekeren en angst

adem bevrijden

+ Emoties loslaten

Eerstvolgende events

Informatie

Data

Donderdag 4 april | 19:30 
Donderdag 9 Mei 
| 19:30
"sommige deuren openen alleen van binnenuit,
de adem is een manier om dat te doen"

-Max Strom-

ademcoach

Voorbij je beschermingsmechanisme

ademhaling voor slaap

Door je leven heen kunnen er dingen gebeuren die je soms de adem benemen. Op die momenten kan het te overweldigend zijn om te voelen of in je lichaam aanwezig te zijn. De situatie was destijds niet veilig om op dat moment de emoties te verwerken, waardoor we deze opslaan voor een later moment.  Maar meestal komt dat moment niet. We gaan door, overleven en leren onszelf een manier om ermee om te gaan. De werkelijke gevoelens en emoties kunnen hierdoor niet tot uiting kunnen komen en worden opgeslagen in je lichaam en het onderbewuste. 

De overlevingsstrategieën die je jezelf hebt aangeleerd om jezelf te beschermen, houdt je onderbewuste en je lichaam in een staat van vechten, vluchten of bevriezen. Je ontwikkeld patronen en manieren voor jezelf om weer verder te gaan. Deze werken vaak een lange tijd heel goed, tot dat niet meer het geval is en je tegen jezelf aanloopt of je lichaam de onderdrukking niet kan blijven verwerken en begint te protesteren. 

Met een ademreis gebruiken we de adem om lucht en ruimte te geven aan de blokkades die zich nog bevinden in het lichaam. Hierdoor kan er een fysieke en emotionele ontlading plaatsvinden en datgene wat onderdrukt is vrijkomen. 

Hi, ik ben Mahalia

 

Ik heb een diepe fascinatie voor de mens, hoe we werken, hoe we denken en vooral de zoektocht naar rust, geluk en zingeving.

Mede door mijn eigen worstelingen ben ik mij gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en hoe we ondanks onbewuste patronen en (ontwikkelings)trauma toch kunnen genieten van het leven en energie kunnen geven aan onze verlangens. Zodat je die mooie dromen ook tot realiteit kan brengen.

In de loop van de jaren heb ik opleidingen gevolgd tot Yogadocente, NLP practitioner, Familieopsteller en Ademcoach. Nu begeleid ik anderen door middel van geleide oefeningen, cursussen en coaching naar meer rust en energie.  

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders