Ga op speeddate & maak fantastische connecties !

We zijn met zijn allen aan het social distancen, terwijl je niets liever wilt dan connecten met leuke mensen. Jij staat vol in het leven en wil dit juist graag delen, het liefst natuurlijk met een speciaal iemand. 

Nu kun je natuurlijk op een dating app gaan, maar dat eindeloze lege gechat ben je ook gauw zat. Waarschijnlijk heb je zo’n app al meerdere keren op je telefoon gehad en daarna weer verwijderd, om vervolgens toch maar weer een poging te wagen.

Hoe leuk als je toch iemand kan ontmoeten die net als jij wilt genieten van het leven, zichzelf ontplooit en open staat voor nieuwe verbindingen?
Dat kan met een online speeddate!

Ook zo klaar met:

 • Dating apps?

 • Eenzaamheid?

 • Single zijn?

Wil jij graag:

 • Inspirerende mensen ontmoeten?

 • Bewust daten?

 • Samen leuke dingen doen?

 • Dromen delen?

Verbinden, juist nu!

Een avondje uit, vanuit huis

 • Ontmoet 6-8 andere bewuste singles.
 • Wij zorgen voor een leuke gezellige aftrap waarna je volledig je aandacht kan richten op het contact met je date.
 • Na 10 minuten kom je vanzelf in de volgende date.

Voordelen van online speeddaten

 • Thuis in je eigen comfortzone
 • Gemakkelijker bij jezelf blijven en van daaruit oprecht verbinden met je date.
 • Er is niemand in de omgeving die op jou/jullie let.
 • Je geeft tijdens de date nooit contactgegevens, pas erna.

Wat anderen zeggen:

De liefde van je leven?!

Stel jij je open?

In een online speeddate kan je zomaar de liefde van je leven tegen komen. Heel tof als dat gebeurt, maar dat is niet het doel op zich.
Het belangrijkste is dat je een leuke avond hebt en weer het gevoel hebt dat je vrij bent om met mensen te verbinden.

Daten is leuk!
Daten is gewoon oprecht nieuwsgierig zijn. Het wordt vaak lastig door alle verwachtingen die we hebben van onszelf en de ander. We kijken soms meteen of iemand wel voldoet aan ons ‘lijstje’ of dat we wel meteen een fijne ‘klik’ hebben en staan daardoor niet meer echt open om de ander te ontmoeten. 

Gewoon jezelf zijn
Tijdens deze speeddates nodigen we jou juist uit om met open blik erin te gaan en lekker jezelf te zijn.
De leukste connecties ontstaan juist onverwachts, door gekke gebeurtenissen, toevalligheden of grappige gespreksonderwerpen en vaak alleen als je je echt comfortabel voelt en in contact met jezelf.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik meedoen?

De eerst volgende speeddate evenementen vinden plaats op vrijdag 12 februari om 20:00 voor singles in de randstad tussen de 30 en 40 jaar

Dit event is voor hetero georiënteerde woonachtig in de randstad (zuid-holland/ Noord-holland/ Utrecht)

Staat er geen event voor jou tussen? Als je onderaan je email achter laat kun je je voorkeuren opgeven, dan krijgen wij een signaal op welke doelgroep we een volgend event kunnen aanmaken.

Wat zijn de kosten?

Meedoen aan de speeddates kost €22,00
Waren alle avondjes uit maar zo goed voor je portemonnee 😉

Met wie wordt ik gekoppeld?

Je wordt sowieso gekoppeld aan iemand die ook aan de inschrijfcriteria voldoet. Van te voren weet je niet met wie je gematched wordt. Als een bekende van je ook meedoet dan kun je van te voren even mailen, dan proberen we rekening te houden dat jullie niet bij elkaar zitten.

Ik vind het best spannend, wat als ik niet weet wat ik moet zeggen?

Wij zorgen voor een leuke intro en geven je ook inspiratie om je date in 10 minuten leuk in te vullen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Belangrijkste is dat jij lekker jezelf bent.

Wanneer heb een match?

Na de date kun je aangeven of je deze persoon beter zou willen leren kennen. Als jullie beide aangeven dat het klikte krijgt de ander jouw opgegeven contactgegevens (email/ telefoonnummer).

Hoelang duurt het?

De dates zelf duren maximaal 10 minuten. Er wordt aangegeven als het tijd is om het gesprek af te ronden. Daarna beland je vanzelf in een volgende ruimte met een nieuwe date.

Hoe werkt het qua techniek?

Voor de speeddates maken we gebruik van de applicatie Zoom. Deze kun je gratis downloaden op je telefoon, laptop of ander device.

Je krijgt van ons een link naar de meeting op de dag van het event, enige wat jij hoeft te doen is op de link klikken.

Data Speeddate Event

VALENTIJNS EDITIE
12 februari van 20.00-21.30
30-40 jaar omgeving Randstad

Schrijf je in

Blijf op de hoogte van volgende events

Binnenkort:

Je gegevens worden nooit zomaar gedeeld!
Jouw gegevens worden pas gedeeld met je match als je daar toestemming voor geeft en de ander jou ook verder wilt leren kennen. 

Ik meld me aan en dan?
Na aanmelding krijg je een mail met een bevestiging en een mail met meer informatie over het event.
De link naar het event zelf krijg je op de dag zelf. 10 minuten voor we van start gaan gaat de online meeting open, hier krijg je ook een reminder van 😉
Voor het event sturen we je nog tips/ leuke dingen die je kan inbrengen in je speeddate, zodat je daar eventueel op terug kan vallen.

Het event zelf
We beginnen met een leuke introductie, zodat je op je gemak bent voor de dates. De dates duren max 10 minuten, Je krijgt een melding dat de tijd bijna om is zodat je het gesprek kan afronden en wordt dan automatisch bij je volgende date geplaatst.

Na de speeddate
Na de speeddate geef je aan met wie je in contact wil blijven en beter wil leren kennen. Als hij/zij er ook zo over denkt dan krijgen jullie elkaars contactgegevens (je geeft zelf aan welke)

Luister ook naar mijn padcast over Daten, Liefde en Verbinding...