Yoga voor Beginners

Jij wilt beginnen met yoga.  Leniger worden, meer kracht, betere balans, Zenn in je leven, meer flow….  I get it & ik help je graag!.

Yoga betekent heel veel voor mij. Het heeft me de basis gegeven voor een betere relatie met mezelf. Door yoga voel ik meer rust , meer speelsheid en zijn mijn relaties met de mensen om me heen beter dan ooit. Dat gun ik iedereen, wat je redenen ook zijn.

De yogawereld is flink ontwikkeld en overal kun je yoga vinden.Ik miste echter de basis en wat de juiste plek is om te beginnen. Ik begon gewoon. Om eerlijk te zijn bestaat de juiste weg ook niet. Er zijn wegen die bij je passen en wegen die niet bij je passen.

Met deze basis cursus yoga, speciaal voor beginners, begin je bij de eerste stappen van jouw yoga-weg. Je leert precies hoe je de houdingen moet uitvoeren en hoe je ze kunt aanpassen voor jouw lichaamstype. En als j er niet uit komt, dan ben ik er voor je!

Na deze cursus heb je een basis om op terug te vallen. Je kunt thuis yoga beoefenen en weet hoe je het voor jezelf kan aanpassen en uitbouwen.

Door yoga leer je beter aanvoelen wat het lichaam op spanning brengt en wat ontspanning geeft. De meditaties zorgen voor betere concentratie en meer rust.

Koop hier de cursus!Voor iedereen die met yoga wil beginnen of zijn/haar basis wilt versterken.

Complete beginner/ newbie/ rookie

Je kan meedoen als je nog nooit yoga gedaan hebt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd in een rustig tempo, met aanpassingsmogelijkheden naar jouw niveau en lichaam.

Beginnende yogi/ twijfelaar/ opnieuw beginner

Je hebt als eens yoga gedaan en je wilt eens beginnen vanaf de basis. Alle uitleg is fijn om nog eens naar te luisteren, maar je kunt ook gemakkelijk doorgaan naar de oefeningen.

Intermediate yogi/ regelmatige beoefenaar/ yoga-addict

Misschien voelt de cursus als te makkelijk of saai, maar beginnen bij het begin kan nooit kwaad. Integendeel, een beginners mindset kan verfrissend zijn en nieuwe inzichten geven.Voor iedereen die met yoga wil beginnen of zijn/haar basis wilt versterken.

8 lessen

Stap voor stap nieuwe houdingen en variaties

Interactieve opdrachten in online werkboek 

Elke les bevat ook een opdracht met betrekking tot mindset en zelfreflectie. Niet verplicht maar wel bevorderend voor je yoga beoefening.

Uitgebreide instructievideo’s

speciaal voor de ademhalingstechnieken en moeilijkere houdingen.

Uitgebreide ademhalingsvideo’s

Alles over ademhaling, ademhalingsoefeningen en de voordelen ervan.

Module over ontspanning en meditatie 

Meer ontspannen? luister naar een van de ontspanningssessies/ meditaties.

Persoonlijke support

Al je vragen kun je direct vanuit je les stellen en als je wilt geef ik feedback op je ingestuurde yogavideo. Daarnaast ontvang je motiverende mails om je beoefening vol te houden.

Groep support

Via de facebook groep kun je je ervaringen delen met andere cursisten, tips geven en inspiratie ontvangen.De cursus bestaat uit 8 lessen, die je in eigen tempo kunt volgenDe meeste mensen doen 1 a 2 lessen per week.

De warming up duurt 20 min en doe je voor iedere les.

De kern van elke les is 10-20 minuten

De lessen sluit je af met een eindontspanning. Deze duurt ongeveer 7 min. .

In totaal ben je dus ongeveer 35 tot 60 minuten per keer bezig.

Je kunt met de uitgebreide instructie video’s extra tijd besteden om houdingen te leren kennen die moeilijker zijn.

Voor de cursus heb je het volgende nodig

  • Yogamat
  • Comfortabele kleding
  • Yogablok (of dik boek)
  • kussentje en dekentje (voor eindontspanning)
  • Nieuwsgierige mindset, zodat je alles als een spons op kan nemen 😉

De cursus is online. Je kan volledig in je eigen tempo oefenen en alles blijft online. For ever!

Je kunt dus altijd de cursus opnieuw volgen of bepaalde oefeningen en series terugkijken.Je krijgt persoonlijke ondersteuning waar jij dat nodig hebt!
Als je vragen hebt over oefeningen kun je me direct een berichtje sturen vanuit de les.

Wil je feedback op je houdingen en beoefening dan kun je me een video sturen, dan geef ik je tips en aanpassingen!

Deel je ontwikkelingen in de besloten facebook groep, geef en ontvang tips en inspiratie van anderen!De cursus is zo gebouwd, dat je alles kan aanpassen. Je hebt namelijk mij op de achtergrond om je te helpen wat nodig is aan te passen. Als je twijfelt kun je me gewoon even bellen of mailen dan bespreken we de mogelijkheden.Al een account? Klik hier om naar de cursus te gaanStap voor stap kennis maken met yogaElke les bevat een opdracht met betrekking tot mindset en zelfreflectie.Informatie over ademhaling en ademhalingsoefeningenHoudingen, ademhalingsoefeningen en filosofieJe ontvangt regelmatig motiverende mailtjes. Heb je vragen? Stuur me een bericht of videoZet je eerste stappen voor meditatie of luister naar ontspanningssessies

Stel je vraag hieronder of stuur me een berichtje via WhatsApp!

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders