cursus zelfliefde nieuw - Online ontspannen

Heb je lief, een cursus in zelfliefde

In 10 lessen  voor jezelf meer acceptatie en liefde

1300+ deelnemers

Allemaal liefdevolle mensen, meer dan 1300 deelnemers gingen je voor! 
5/5

Heldere uitleg

Klanten zijn het meest tevreden over mijn heldere benadering en vinden mijn stem prettig om naar te luisteren 

385.000 luisteraars

Mijn meditaties en podcasts worden dagelijks door duizenden mensen beluisterd

"Na deze cursus voel je meer acceptatie en liefde voor jezelf. Je hebt een positieve kijk op jezelf en kan je gedachten en emoties beter reguleren."

zelfliefde-online-cursus

Liefde is je natuurlijke staat van zijn!

Werkelijk van jezelf houden niet iets is wat je leert, maar wat je al bent. De manier waarop we onszelf, onze gevoelens en emoties interpreteren zit alleen in de weg.

Ontdek je blokkade op liefde (lovelocks) & laat liefde volledig toe in je leven!

Contact met jezelf

Jezelf beter aanvoelen en begrijpen en waarderen

Shine, sparkle, radiate

Zelfwaardering en zelfvertrouwen vergroten

Een liefdevolle jij

Waardevolle technieken die je direct kan toepassen
 

Dit ga je leren:

  • Positieve en liefdevolle gedachten vormen 

  • Contact maken met je lichaam

  • Meer acceptatie

  • Loslaten van (zelf)kritiek

  • Schaamte en schuld gebruiken als krachtbron

  • In contact komen met je eigen potentie

  • Grenzen helder aanvoelen, aangeven en liefdevol bewaken

  • Emoties inzetten in plaats van je erdoor te laten overweldigen

  • Positieve gedachten vormen over jezelf

  • Methodes om dit toe te blijven passen in je dagelijks leven

Stel je voor hoe zou het zijn als je:

"Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent en jezelf waardeert zodat jij datgene wat je waard bent toe kan laten in je leven."

Wat zit er in de cursus

10 audiolessen met geleide oefeningen.

Je krijgt na aankoop toegang tot de leeromgeving waarin je in eigen tempo alle lessen kan beluisteren. Je ontvangt e-mails ter ondersteuning en inspiratie.
De sessies bevatten praktische informatie, meditaties, visualisaties en geleide oefeningen die je helpen om delen van jezelf beter te integreren. Zodat je met meer acceptatie en zelfliefde kan genieten van je leven. 

De luistertijd is gemiddeld 15 minuten. 

Werkboek

De cursus bevat een werkboek die je digitaal kan invullen. De opdrachten in het boek zijn ondersteunend aan de audiolessen en helpen je om te reflecteren en lessen te laten bezinken. 

 

Dit is wat anderen zeggen:

Je verdient het om een geweldig leven te hebben!

Jezelf waarderen is daar essentieel onderdeel van. Hoe meer jij jezelf opent voor de liefde en energie die in je zit hoe beter jij je gaat voelen. Dat merkt de wereld om je heen natuurlijk ook 😉 

– Je blokkades en oude overtuigingen doorbreken

– Met zelfvertrouwen en plezier genieten van je leven en de mensen om je heen

 Je bent al waardig als mens. Je bent al betekenisvol. Zelfliefde is weten dat de bron van liefde en energie bij jezelf begint. Weten waar jij jezelf blokkeert en daar doorheen groeien is één van de grootste cadeaus die je jezelf kan geven. 

“Wanneer jij lekker in je vel zit en jezelf waardeert, kan je veel meer aan. Je kunt je dromen makkelijker verwezenlijken, dicht bij jezelf blijven in moeilijke situaties en je zult anderen er ook positief mee beïnvloeden. Kortom een betere wereld begint bij zelfliefde”

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit 10 audiolessen. Alle opnames bevatten duidelijke uitleg van informatie in combinatie met geleide oefeningen en opdrachten die je direct een moment van rust en bezinning

In deze les kijken we naar wat zelfliefde inhoud en waarom het belangrijk is. Je leert over de rol die de hersenen en het lichaam spelen in onze eigenwaarde en hoe dit verweven zit in de cursus.

In deze sessie maken we contact met het lichaam en onderzoeken we welke relatie we met ons eigen lichaam en onszelf hebben. Je leert bewustzijn te brengen naar je lijf en zijn/haar signalen te voelen en begrijpen.

Bij een gebrek aan zelfliefde, hebben we vaak een gebrek aan dankbaarheid naar onszelf.  In deze les kijken we naar hoe je dankbaarheid op effectieve manier kunt beoefenen. Daarnaast ontdek je ook het fundamentele belang van je verlangens.

Het oordelen is waar we vooral moeite ervaren. We oordelen de hele dag door. Soms is dat ook nodig, maar van strenge zelfkritiek geeft stress en zware kritiek op andere is vaak een uiting van onze eigen onzekerheid. In deze les nemen we de tijd om in een meditatie op onderzoek te gaan wat er achter het oordelen zit, het waarnemen.

Schaamte is  enorm fascinerend en gaat gepaard met het afkeuren van jezelf. Gedachten als: ‘Ik had het anders moeten doen & wat ik deed of denk is raar’. In deze sessie kijken we naar  ons eigen schaamte en hoe dat zich fysiek tot uiting brengt.

Naast onze schaamte voelen we ook potentie in onszelf. Hetgeen waar jij van opbloeit, maar misschien nog onzeker over voelt. Vandaag brengen we onze aandacht naar ons eigen  potentieel. We erkennen en omarmen we de mooiste kwaliteiten in onszelf.

Zelfliefde betekent jezelf respecteren, je grenzen aanvoelen en aangeven. Vandaag ontdek je hoe je grenzen kun waarnemen in je lichaam en zetten we een eerste stap om grenzen duidelijker aan te geven.

Deze les vind ik zelf een van de belangrijkste lessen. Je overtuigingen liggen in je onderbewustzijn en bepalen voor het grootste gedeelte hoe jij reageert op de wereld o je heen en hoe je denkt over jezelf. In deze les brengen we onze onbewuste overtuigingen aan het licht en leg ik je uit hoe jouw emoties kunnen helpen bij het herkennen van niet helpende overtuigingen. 

Vandaag gaan we aan de slag met affirmaties. Deze korte zinnetjes helpen je onderbewuste opnieuw te programmeren naar een meer zelfliefhebbende versie van jezelf. Ik zal er een aantal aandragen, maar daarna maken we affirmaties die passen bij jouw angsten en belemmeringen.

In deze les kijken we terug op alles wat besproken en geoefend is. We kijken welke patronen we los willen laten en hoe we nieuwe rituelen van zelfliefde in ons leven kunnen uitnodigen en toepassen.

Direct beginnen

Begin direct met ontspannen, creëer rust en ruimte in jezelf. Zodat je tijd en energie kan gaven aan datgene wat echt belangrijk voor je is.

Wat anderen zeggen:

De audiolessen duren ongeveer 12-15 minuten. Je kunt gedurende de dag bepaalde oefeningen herhalen en je inzichten noteren in het werkboek. 

Je houdt onbeperkt toegang tot de gekochte cursus. Je kan altijd alle lessen terugluisteren en krijgt automatisch toegang tot toekomstige updates. 

Er zit een uitgebreid werkboek bij de cursus waarin je al je inzichten, notities digitaal kan invullen. 

De meditaties, visualisaties en oefeningen zijn gemakkelijk toe te passen en kunnen bijdragen aan je mentale gezondheid. Mocht je twijfels hebben dan kun je aan je behandelaar vragen of systemische en op mindfulness gebaseerde oefeningen gecombineerd kunnen worden met je huidige behandeling.

Wil je nog meer weten over de cursus of heb je andere vragen stuur een mailtje naar info@onlineontspannen.nl

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders