“Hartelijk dank voor je liefdevolle en positieve en praktische cursus. Elke les was weer een cadeautje.  Ik zie uit naar meer van je mooie bijdrages!”

Margreet- Cursus 'Heb je lief'-

 

“Heel fijn met goede tips en inzichten die me weer een stapje verder helpen in het accepteren van mezelf en hoe de dingen zijn.”

Dennis- Cursus 'Heb je lief' -

“Lieve Mahalia, ik was al even op het pad naar meer zelfliefde, maar ik heb in deze cursus nog zoveel meer geleerd! Alleen al de aspecten die je allemaal behandeld met bijzondere inzichtgevende visualisaties. Maar ook je duidelijk horen vertellen hoe het nu zit en hoe het werkt… juist de samenhang laat je zien! ik vond het fijn om te volgen heb veel geleerd over mezelf en kijk uit naar je volgende cursus! Kan die 30 dagen zijn?!? Hartelijke Open Hart Groet, Caroline”

Caroline- Cursus 'Heb je lief' -

“Heel inspirerende en liefdevolle cursus die ik met veel plezier beluisterd heb. Ik zal het zeker meermaals afspelen want er zitten veel mooie woorden in en praktische tools om zelf aan de slag te gaan met jouw eigen methodes voor zelfliefde. Bedankt om dit te delen!”

 

 

 

 

Levi Deroo- Cursus 'Heb je lief' -

Veel informatie, veel tools. Erg nuttig. Echt een cursus, geen meditatie. Ik neem de tips mee in de stilte met mezelf. Ik voel me rijk met wat je me aangereikt hebt. Ik ga mijn dagelijkse ritueel zeker door deze cursus verrijken 🙂

Tim- Cursus 'Heb je lief' -

Mahalia is een fantastisch mens, en haar cursus leerde mij om nog meer van mezelf te houden. Ze spreekt rustig, vriendelijk en met een fijne stem. Ze legt in haar lessen alles duidelijk uit en deelt daarin haar persoonlijk proces als voorbeeld. Ik heb veel handvaten aangereikt gekregen om zelf verder te gaan in mijn persoonlijke proces. Dank je, Mahalia. Bedankt!

Chris- Cursus 'Heb je lief' -

Heel inspirerend! Ik worstel met chronische migraine en ik vecht daar onbewust iedere dag tegen. Op dit moment heb ik ook migraine. Tijdens deze meditatie leek het wel of mijn lichaam me vertelde dat het ook niet expres ziek is, dat het er ook niets aan kan doen. Een mooi inzicht waardoor ik de strijdbijl misschien eens wat vaker kan laten liggen!

Chayenne- Meditatie 'zelfgenezend vermogen' -

“Ha Mahalia, hartstikke bedankt voor deze waardevolle cursus! Je hoort vaak “je moet eerst van jezelf houden”. Door jouw cursus heb ik een veel beter beeld gekregen, met veel praktische handvatten, wat dat eigenlijk inhoudt. Heb er echt heel veel aan gehad. Dank je wel. Tim”

Tim- Cursus 'Heb je lief' -

“Hi Mahalia

Wat een fijne cursus en prettige stem, deze cursus opent mij en neemt mij mee naar binnen. Werkelijk vanuit mijn hoofd naar het hart. Gedachten stromen regelmatig nog in mijn hoofd, het concentreren op de ademhaling brengt mij weer in het moment.
Deze cursus helpt mij om meer in het moment te zijn en in de eerste plaats liefdevol naar mij zelf te kijken. Energie stroomt en voel mij meer aanwezig in de wereld.

Willem”

Willem- Cursus 'Heb je lief' -

“Wauw, door jouw fantastische manier van geleiding kan ik mijn lichaam vandaag als toeschouwer observeren”

Meditatie ‘gewaarwording’

 

Henk- Meditatie 'gewaarwording' -