Ik ging open minded (of eigenlijk met lage verwachtingen) het event in. Daten is altijd leuk. Dus waarom niet online proberen, dacht ik. Laura, Jurgen en Mahalia hebben een hele relaxte en speelse vibe neergezet. Ze gaven zelfs wat tips om het gesprek op gang te brengen.
Naast een aantal leuke matches, was ik ook erg blij met de leuke avond. Helemaal top verzorgd en heel gezellig!

Dyone

Het was voor mij de eerste keer en ik vond het veel en veel leuker dan verwacht. Het praten ging ook veel gemakkelijker

Annemieke

Ik vond het echt super leuk. Het was mijn eerste keer, best spannend om te doen. Een goede Energizer helpt dan. Dat deden jullie nu heel mooi. Dit maakte echt de kern van goede gesprekken van de deelnemers daarna. Vooral het in contact komen met nieuwe mensen vond ik enorm fijn. Zeker in Corona tijd is het super waardevol en de hosts maakten er echt een feestje van. Dat gaf energie aan de hele groep en dus je gesprekken. Super leuk!

Richard

Ik melde me aan op aanraden van een van mn beste matties. Het was een goede tip! Het is laagdrempelig. Leuk en goed georganiseerd. Het is een kans om met leuke mensen in aanraking te komen.

Jake

Wat mij betreft was het een top avond! Ik raad het echt aan want het was veel beter dan een dating app. Ik heb mensen ontmoet die ik op een dating app naar links zou hebben geswiped. Ik besloot mee te doen omdat een vriendin er mee kwam. Ik hoopt al dat het een avondje ‘uit’ zou worden. En dat was het echt, super fijn!

Michelle