Bewust ouderschap training

Meld je aanDe eerste en enige training die zowel systemisch werk als transformatieve coaching combineertDirect naar de kern van het conflict/probleemMet mthodes uit NLP, Mindfulness, Insight Dialog, TransActionele Analyse familie opstellingen

Ontdek wat de onderliggende oorzaken zijn van disbalans in het gezin en wat je eraan kunt doen

De training is opgedeeld in 4 blokken, zo kun je deelnemen aan de trainingen met de thema’s die jou het meest aanspreken.Aanmelden voor de trainingsdag(en)Je geeft als ouders al je liefde en aandacht aan je gezin en kind(eren). Je doet je best en meer, maar soms zit je met je handen in het haar. Je zit met vragen als:

 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn patronen niet doorgeef aan mijn kind(eren)?
 • Hoe kunnen we weer stabiel worden na een scheiding?
 • Hoe communiceer ik helder en duidelijk, zonder ruzie?
 • Waar komt dit vervelende gedrag bij mijn kind vandaan?
 • Hoe ga ik om met  trauma of nare gebeurtenis bij mij of bij iemand in mijn gezin?

Wij geven je in 4 dagen inzichten en methodes die je helpen om een stabiele en harmonieuze leefomgeving te creeen voor jezelf en je kind(eren).
Het is geen training waarin opvoedkundige problemen centraal staan, wel kijken we vooral ook naar jou en je rol als ouder, en de dynamieken in jouw familiesysteem.
Het doel van de training is dat je inzicht krijgt en handvatten zodat je zelfverzekerd en gebalanceerd voelt in jouw rol als ouder en/of partner.

 

De training bevat onderdelen en oefeningen uit:

 • Transformatieve therapie
 • Transactionele Communicatie
 • NLP
 • Mindfulness
 • Sytemisch coaching
 • Familieopstellingen

 

Door de nieuwe inzichten en ervaringen zul je beter in staat zijn om je eigen (en juiste) plek binnen je leven, je relatie, je gezin van herkomst en in je huidige gezin in te nemen. Daardoor kan er meer balans en rust komen in je leven.Aanmelden voor de trainingsdag(en)

Zondag 29 september 10:00-17:00

Scheiden heeft een grote impact op je gezin, de samenstelling en het dagelijks leven veranderd. Je hebt zorgen over de kinderen, mogelijk moeizame communicatie, iedereen moet wennen aan nieuwe situatie. Wordt het ooit rustig?

In deze trainingsdag kijken we naar de onderliggende patronen van de scheiding en waar de kinderen werkelijk mee belast worden. Bevrijd jezelf en je kind van de strijd en ontwikkel het vertrouwen in het pad wat voor je ligt.

Zondag 17 november 10:00-17:00

Het kan heel ingewikkeld zijn om goed te communiceren met je kind(eren). Soms vertonen ze onbegrijpelijk of grensoverschrijdend gedrag en lijken ze niet te willen luisteren. Weerstand en conflict is meer aanwezig dan harmonie.

Op deze dag ga je als ouder begrijpen vanuit welke drijfveer en liefde je kind bepaald gedrag vertoont, waardoor het gemakkelijker wordt er anders naar te kijken en anders te kunnen handelen.

Zondag 19 januari 2020 10:00-17:00

Een trauma heeft niet alleen effect op het slachtoffer, maar ook op de mensen die daar dicht bij staan. Hoe kun je elkaar werkelijk helpen? Hoe ga je om met de nasleep van een trauma of nare gebeurtenis?

Op deze dag kijken we welke rol het trauma en het overlevingsmechanisme spelen in het gezin. Je leert hoe je jezelf weer in je kracht kan zetten of hoe je een ander hierbij ondersteunt.

Zondag 22 maart 2020 10:00-17:00

In deze training leer je hoe je werkelijk van betekenis bent voor het gezin zonder dat je daarbij jezelf opzij hoeft weg te cijferen.

Je ontdekt dat je nog beter bij kan dragen en genieten, als je goed voor jezelf zorgt. Ervaar zelf hoe waardevol jij bent en leer te handelen naar jouw behoeftes binnen jouw gezin en daarbuiten.

Aanmelden voor de trainingsdag(en)Wie zijn wij?

Als coach kijken we beiden altijd naar het hele gezin/ familiesysteem. Het is belangrijk om niet alleen te begrijpen waarom jij doet wat jij doet, maar ook waarom de ander doet wat hij of zij doet.

 

Wij gaan je laten zien wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn van de disbalans in het gezin. Tijdens de training gaan we vooral ervaren door middel van praktische oefeningen, zodat jij de stap kan zetten naar meer rust en bewust ouderschap. Je leert anders kijken naar je kind, jezelf en je roots. Bovenal ontdek je dat je de keuze hebt om het anders te gaan doen.

MARGREET VERRIJ

Coach voor jongeren en volwassenen.

Mijn kracht zit hem niet alleen in het naar boven halen en ombuigen van je belemmerende overtuigingen en patronen, maar ook in het jou laten ervaren en voelen van wie jij werkelijk‘ bent.

Ik stimuleer je om nieuwsgierig en vol begrip naar jezelf en jouw situatie te kijken en moedig je aan om uit je comfortzone te stappen. Om te kiezen voor wat je ‘echt’ nodig hebt. De ‘power’ die in eenieder schuilt wordt soms versluierd of zelfs verlamd door angsten, trauma’s en onzekerheid. Het is voor mij een voorrecht om je te mogen begeleiden en helpen in je zoektocht naar meer geluk en regie.

Van coachees krijg ik terug dat zij mij enthousiast, zonder oordeel, warm en een liefdevol mens vinden.

MAHALIA VAN DER WAAL

Systemisch coach en Yogadocente. Met liefde en compassie laat ik je zien waar je werkelijk verschil kan maken in je eigen leven. Ik neem je mee naar hoe je met systemische bril kijkt en balans kan ervaren in jezelf en je (familie)systeem.

Ik heb een grote bewondering voor mensen en hoe zij zich bewegen door het leven. Het meest fascinerend vind ik om te zien hoe gemakkelijk we steeds uit contact raken met onszelf en mensen we liefhebben. Ik prik daar doorheen en geef jou technieken en handvatten om terug te komen in het hier en nu, te ontspannen, dieper te kijken en van daaruit opnieuw werkelijk te verbinden. In eerste instantie met zichzelf en van daaruit met de wereld om hen heen.

 

Van coachees krijg ik terug dat zij mij enthousiast, zonder oordeel, warm en een liefdevol mens vinden.

De Yogaschool

Curieweg 9, Spijkenisse

 • De trainingen vinden plaatst in een prachtige, ruime en lichte ruimte.
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Makkelijk bereikbaar met OV
 • Rolstoel vriendelijk/ lift

Meer balans en harmonie wilt in jezelf en in je gezinBeter contact wilt maken met je kind(eren) en /of partnerBereid bent je eigen patronen aan te pakkenOpen staat om te leren en ontdekkenJouw slachtofferschap achter je wilt latenVanuit samenwerking wilt leven & van je gezin je een legendarisch team wilt maken

1 trainingsdag € 149,00 p.p

2 dagen € 298,00 € 275,00 (€ 23,00 korting)

3 dagen € 447,00 € 395,00 (€ 52,00 korting)

4 dagen € 596,00 € 495,00 (€ 101,00 korting)

incl. materialen & biologische lunch.

Tijden: van 10:00 tot 17:00

#1 Gezin in balans na scheiding

29 september 2019

10.00 -17:00

#2 Gezin in balans bij problematisch gedrag

17 november 2019

10.00 -17:00

#3 Gezin in balans na trauma

19 januari 2020

10.00 -17:00

#4 Voor jezelf zorgen in het gezin

22 maart 2020

10.00 -17:00

Kortingscodes:

2 dagen -€ 23,00  Code: 2handen1buik

3 dagen -€ 52,00 Code: 1+1=3

4 dagen -€ 101,00 Code: 4opeenrij

 

Deze codes kun je invullen in de winkelwagen (rechtsboven in het menu)

Zondag 29 september 2019 Gezin in balans na scheiding

Zondag 17 november 2019 Gezin in balans bij problematisch gedrag

Zondag 19 januari 2020 Gezin in balans na trauma/ verlies

Zondag 22 maart 2020 Zorgen voor jezelf in het gezin

Online ontspannen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders